Radojičić: Najbolji i najjači je onaj koji mora da vuče, zna kuda se ide i ima viziju

32
Foto: Igor Radojičić/Facebook

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić je poručio da večeras u obraćanju na banjalučkom Trgu Krajine povodom početka predizborne kampanje da je najbolji i najjači onaj koji mora da vuče, koji zna kuda se ide i koji predstavlja liderstvo i ima viziju.

– Banjaluci i u ovom vremenu u kome smo ponovo suočeni sa krizom treba čvrsto i jasno vođstvo, sigurnost i liderstvo, a ne igranje i ne izbor nekih koji će da vježbaju na Gradu Banjaluci – poručio je Radojičić.

Foto: Igor Radojičić/Facebook

Radojičić je istakao da Banjaluka mora imati stabilnu vlast, te da je SNSD pokazao i odgovornost i stabilnost i u poplavama, ekonomskoj krizi i sada za vrijeme epidemije virusa korona.

– Večeras smo ovdje da nastavimo 1.500 dana neprekidnog rada u gradu Banjaluci i da započnemo narednih 1.500 dana SNSD-a i svih članica kolicije „Okupljanje za Banjaluku“ – istakao je Radojičić.

Foto: Igor Radojičić/Facebook

On je naveo da je protekle godine riješeno 1.500 problema u Gradu Banjaluci, ističući da je u gradu nova gradska toplana, jedna nova fabrika vode, tri sportske dvorane i četiri mosta na Vrbasu, desetine kilometara vodovoda od Manjače do Česme, od potkozarskih sela do Karanovca, 26 dječijih igrališta i vrtića.

Radojičić je dodao da je Banjaluka za protekle četiri godine imala preko 8.000 više zaposlenih, zaključujući da će u naredne četiri godine broj zaposlenih u Banjaluci dostići novi rekord.