Anketa Mastercard i Deloitte o uticaju kartičnog plaćanja na unaprijeđenje poslovanja

25
Foto: Mastercard & Deloitte

Kompanije Mastercard i Deloitte Bosna i Hercegovina pozvale su mala i srednja preduzeća da učestvuju u studiji o uticaju kartičnog plaćanja na unapređenje poslovanja za mala i srednja preduzeća. One su pozvale sve zainteresovane učesnike da se aktivno uključe i pruže svoj doprinos kroz iskazivanje svog mišljenja i popunjavanje ankete.

Anketa za mala i srednja preduzeća:

Budite aktivan učesnik u studiji o uticaju kartičnog plaćanja na unapređenje poslovanja za mala i srednja preduzeća!

Neminovno je da se nalazimo u vremenu digitalne transformacije kroz koju građani, privreda i kompanije u BiH prolaze s ciljem da se uspješno prevaziđu trenutni izazovi i omogući poslovanje u novom ekonomskom okruženju.

Kao odgovor na nove potrošačke preferencije, Mastercard i Deloitte Bosna i Hercegovina su se udružili u zajedničkoj studiji o uticaju kartičnog plaćanja na mala i srednja preduzeća Bosne i Hercegovine s ciljem evaluacije rješenja za poboljšanje prodaje, sticanje novih kupaca i optimizaciju troškova.

Ljubazno Vas molimo da izdvojite 10-15 minuta svog vremena i pružite svoj doprinos kroz iskazivanje svog mišljenja i popunjavanje ankete „Uticaj kartičnog plaćanja na unapređenje poslovanja za mala i srednja preduzeća“.

Želimo razumjeti koji su izazovi sa kojim se susrećete u Vašoj kompaniji prilikom naplate vaših usluga i proizvoda, kako bismo mogli zajednički uticati na njihovo rješavanje kroz rezultate našeg istraživanja. Takođe, rezultati ovog istraživanja će biti korišteni kao osnova za informisanje o načinima podrške malim i srednjim preduzećima.

Zbog toga, zaista nam je bitno Vaše mišljenje i Vaš glas!

Cjelokupno istraživanje, zbog hitnosti situacije, ima vrlo kratak rok za sprovođenje, te Vas, shodno tome, ljubazno molimo da anketu popunite odmah, a najkasnije do ponedjeljka, 3. maja 2021. godine.

> Molimo Vas popunite anketu na ovom linku!

Tim kompanije Mastercard i Deloitte se iskreno nada da ćete se odazvati ovom pozivu i unaprijed Vam se iskreno zahvaljujemo i izuzetno cijenimo Vaš doprinos.

U iščekivanju potvrdnog odgovora, srdačno Vas pozdravljamo.

Kontakt osoba za anketu:
Zerina Pačariz

Viši Konsultant, Odjel za konsalting i savjetovanje povezano s upravljanjem rizicima
E-mail: zpacariz@deloittece.com