Cvijanović: Bilećka opština da postane politički i finansijski stabilna

28
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je večeras u Bileći da očekuje da se ta opština priključi velikom izbornom rezultatu SNSD-a širom Srpske i istakla da ta politička partija želi da Bileća postane i politički i finansijski stabilna.

– Želimo da Bileća postane stabilna i finansijski i politički, i što se tiče republičkih institucija sigurna sam da će se nastaviti ulaganja u Bileći u skladu sa iskazanim potrebama – rekla je Cvijanovićeva novinarima uoči javne tribine SNSD-a u toj opštini.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Ona je podsjetila da su u Bileći realizovani mnogi projekti uz podršku republičkih institucija i da su građani dobili bolje uslove za život.

– Želimo i u narednom periodu da sarađujemo sa Bilećom – poručila je Cvijanovićeva.

Ona je najavila da će jedan od projekata u fokusu u narednom periodu biti saniranje zgrade bilećke biblioteke, koja je oštećena u nedavnom zemljotresu.

– Očekujem dobru izbornu pobjedu za naše pojedininačne kandidate i za liste za parlament – rekla je Cvijanovićeva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Tribini SNSD-a u Bileći prisustvovali su i kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedini tri Radovan Višković, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Luka Petrović i brojni članovi te stranke i koalicionih partnera.

Na skupu u Sportskoj dvorani „Tijana Bošković“ pred brojnim sugrađanima predstavljeni su kandidati te stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice devet i kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri.