Cvijanović: Grad Istočno Sarajevo – kolijevka Republike Srpske

16
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da je „grad Istočno Sarajevo kolijevka Republike Srpske koja će uvijek imati važno mjesto u našoj prošlosti, kao i u razvojnim planovima za budućnost“.

– Narod Istočnog Sarajeva je večeras na veličanstven način najavio ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a! Jer volimo Istočno Sarajevo! Jer volimo Srpsku – objavila je Cvijanovićeva na „Instagram“ nalogu.

Foto: mdodik.official/Instagram

Cvijanović je poručila građanima Istočnog Sarajeva da će u Sarajevu biti funkcioner i političar Republike Srpske, a ne sarajevski funkcioner, niti bosanski političar.

– Dodik nema protivkandidata, zato što je on čovjek koji upravlja procesima političkim i ekonomskim, a nama treba predsjednik koji zna da priča i o gasovodu, o putevima, o nadležnostima Republike, a zna da prepozna smicalice iz Brisela ili nekog drugog mjesta. Zato će Dodik pobijediti – rekla je Cvijanovićeva.

Foto: mdodik.official/Instagram

Ona je istakla da narodu u Republici Srpskoj treba sigurnost, da kroz ova teška vremena prođe na način da bude stabilna i da tako ostane.

– To će biti garancija, a ta garancija se zove Milorad Dodik na čelu Republike Srpske. Treba nam jaka Vlada koja će morati da ima stabilnu skupštinsku većinu. A mi u Sarajevu ćemo biti desna ruka našem predsjedniku, našoj Vladi i našoj Narodnoj skupštini. I pobijedićemo jer razumijemo da smo odgovorni vama i pred vama, a ne pred stranim ambasadama – poručila je Cvijanovićeva.