Cvijanović: Pobjeda SNSD-a 2. oktobra biće moćna

43
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da pobjeda SNSD-a 2. oktobra treba da bude moćna jer svi znaju koja je snaga iza njih.

Ona je istakla da će na čelu Republike Srpske ponovo biti Milorad Dodik koji zna svoj posao, ne plaši izazova, zna šta su politički, a šta ekonomski procesi, te dodala da će pobjeda biti velika.

Cvijanovićeva je na predizbornom skupu u Zvorniku poručila da će zaštititi interese Republike Srpske u Sarajevu, da će raditi predano kao i do sada.

Ona je podsjetila šta je sve radila politika SNSD-a širom Srpske, navodeći da je u pitanju puno projekata, kao i da su istovremeno povećavali penzije, plate, borački dodatak, socijalna davanja, podsticaj u poljoprivredi i pomagali porodice, a da je ponosna i na nove mjere.

Cvijanovićeva je istakla da je ponosna na naknadu za nezaposlene porodilje, kao i na nove mjere, od kojih je da se svakog mjeseca višečlanim porodicama gdje je jedan nezpaoslen roditelja obezbijedi po 750 KM, kao i na besplatne prenatalne testovi.