Cvijanović u Rudicama: Politički rad SNSD-a donosi dobro Republici Srpskoj

37
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras u Rudicama kod Novog Grada da je politički rad SNSD-a Republici Srpskoj donio samo dobro i naglasila da je bitno da se 2. oktobra potvrdi ta politika koja čuva Srpsku.

Cvijanovićeva je na izbornoj tribini istakla da se snaga Republike Srpske čuva snagom SNSD-a.

– Predstojeći izbori su prekretnica, da li Republika Srpska odlučuje o svojim institucijama ili se to radi na drugim adresama – napomenula je Cvijanovićeva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Radmanović: Građani žele SNSD

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović poručio je da građani žele SNSD, što potvrđuju izborne tribine ove stranke.

– Glasove moraju dobiti oni koji su dokazali da znaju šta treba raditi i nisu iznevjerili građane – rekao je Radmanović.

Kabić: SNSD vodi ispravnu politiku

Nosilac poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić rekao je da SNSD vodi ispravnu politiku.

– Imamo šta reći, imamo viziju kako i šta dalje treba raditi – istakao je Kabić.

Drljača: Zalagaću se za opštinu Novi Grad i cijelu regiju

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslav Drljača kaže da će se zalagati za opštinu Novi Grad i cijelu regiju.

– Očekujem da se nastave infrastrukturni projekti. Očekujem da poljoprivrednici imaju podršku i da će ovaj dio Republike Srpske u narednom periodu nastaviti razvoj – rekao je Drljača.

Na izbornoj tribini predstvljeni su i drugi kandidati SNSD-a.