Dodik: Biće riješeni problemi Donje Piskavice

22
Foto: SRNA

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da će biti riješen problem niskonaponske mreže u banjalučkoj mjesnoj zajednici Donja Piskavica, ali i sve što je neophodno za njene stanovnike.

Dodik je novinarima, nakon što je sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Vladom Đajićem posjetio ovu mjesnu zajednicu, rekao da je Vlada Republike Srpske, predvođena SNSD-om, riješila značajna pitanja za stanovnike Donje Piskavice.

On je naglasio da brani interese srpskog naroda i Republike Srpske, koja je garant opstanka srpskog naroda.

– Narod Kozare i Potkozarja, gdje pripada i ovaj prostor je bio stradalnički u Drugom svjetskom ratu. Ova vlast je učinila sve kako bi unaprijedila život stanovnika na tim prostorima – istakao je Dodik.

Foto: SRNA

Đajić smatra da je neophodno da ova SNSD sa koalicionim partnerima pobijedi na opštim izborima, jer će nakon toga nastaviti realizaciju značajnih projekata.

– Sve smo učinili kako bi Donja Piskavica ali i ostale mjesne zajednice u Banjaluci riješile probleme sa kojima se suočavaju. Nažalost, sadašnja vlast u Banjaluci ništa nije uradila po tom pitanju – rekao je Đajić.

Foto: SRNA

On kaže da je jedan od ciljeva i unapređenje proizvodnje zdrave hrane i privlačenje stranih investicija.

– Program SNSD-a jeste razvoj Banjaluke, što je sa sadašnjom gradskom vlašću onemogućeno. Vjerujem da ćemo, ipak, nakon predstojećih izbora imati dvotrećinsku vlast i nastaviti sa razvojem Srpske – naveo je Đajić.

Foto: SRNA

Aleksandar Šibarević iz Mjesnog odbora SNSD-a Donja Piskavica rekao je da je neophodno riješiti problem niskonaponske mreže u ovoj mjesnoj zajednici.

– Siguran sam da će uz pomoć institucija Republike Srpske to pitanje biti riješeno – dodao je on.