Dodik: Kisić dao veliki doprinos razvoju Brčko distrikta

27
Foto: Dž. Kriještorac/Radio Sarajevo

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Kisić, povodom smrti prvog gradonačelnika Brčko distrikta i višestrukog odbojkaškog reprezentativca bivše SFRJ Siniše Kisića, koji je, kako je istakao, ostavio neizbrisiv trag u razvoju ove lokalne zajednice.

– Sa žaljenjem i tugom sam primio vijest o smrti Siniše Kisića. Njegov odlazak predstavlja veliki gubitak ne samo za porodicu i prijatelje, već i za Brčko distrikt, Republiku Srpsku i BiH – istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva podsjetio je da je Kisić 2000. godine, kada je formiran distrikt Brčko, bio prvi gradonačelnik, te da je uspješno vodio ovu lokalnu zajednicu.

– Svojim znanjem i stručnošću dao je veliki doprinos razvoju Brčko distrikta i njegov trud i zalaganje ostaće upamćeni ne samo u toj lokalnoj zajednici već i u Republici Srpskoj i Federaciji BiH – istakao je Dodik.

Dodik je uputio izraze saučešća i dubokog saosjećanja sa bolom porodice Kisić, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.