Dodik: Pobjeda SNSD-a i Župljanina za razvoj Kotor Varoša

81
Foto: SRNA

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je samo uz pobjedu SNSD-a i Slobodana Župljanina kao kandidata za načelnika Kotor Varoša moguće završiti projekte u ovoj opštini, jer su i do sada svi oni značajni urađeni pod vođstvom ove stranke.

Dodik je istakao da je Kotor Varoš izuzetno važna opština i da je neophodno da ovdje SNSD nakon lokalnih izbora formira vlast.

On je ukazao da mora postojati koordinacija lokalne i republičke vlasti i da se do izbora mora uložiti maksimum napora da se ostvari pobjeda.

– Uvjeren sam da će nakon lokalnih izbora Kotor Varoš krenuti putem razvoja, te da ćemo zajedničkim snagama realizovati niz projekata od značaja za ovu lokalnu zajednicu – poručio je Dodik u obraćanju kandidatima za odbornike ove stranke u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Maslovarama.

Foto: SRNA

Kandidat za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodan Župljanin, koga podržava koalicija SNSD-SP-DNS-NDP-Ujedinjena Srpska i Partija ujedinjenih penzionera, istakao je da se svi moraju angažovati do izbora kako bi od 16. novembra Kotor Varoš
krenuo novim putem.

On je napomenuo da se u odbrambeno-otadžbinskom ratu borio da Kotor Varoš ne pripadne Federaciji BiH i da je u tome uspio sa svojim saborcima, te da će i iz ove borbe izaći kao pobjednik.

– Republička vlast je pomagala i druge opštine u kojima nije načelnik iz SNSD-a, ali iz ove lokalne zajednice nije bilo inicijative za važne projekte. Kotor Varoš stagnira posljednje četiri godine i zato je ovo prilika da ga uvedemo u zajednicu opština u kojima je republička koalcija na vlasti – rekao je Župljanin.

Foto: SRNA

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić poručio je da će SNSD i Župljanin biti pobjednici predstojećih izbora i da će građani Kotor Varoša dobiti vlast kakvu zaslužuju.