Dodik: Šarović i SDS me ne interesuju, čekamo odluku Mićića

62
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Bijeljini da SNSD nije razgovarao sa SDS-om već sa Mićom Mićićem i da svaki dogovor doživljava kao dogovor sa njim, te da čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagovati Mićić.

– Mi nismo razgovarali sa SDS-om, mi smo pričali sa gospodinom Mićićem i svaki dogovor doživljavamo kao dogovor sa njim i njegovom ekipom. Kako to doživljava (lider SDS-a Mirko) Šarović – njegova je stvar, a ne naša – rekao je Dodik novinarima.

Komentarišući informacije da neke zemlje regiona pritišću SDS da ne izbaci Mićića iz stranke, Dodik je rekao da je to njihova unutrašnja stvar i da njega lično, kao ni SNSD, ne interesuje šta radi i šta će ubuduće raditi SDS.

On je dodao da u SNSD-u sada čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagovati Mićić da bi znali „kako će se dalje kretati“.

– Naša partijska organizacija ovdje je moćna i jaka, ima moju podršku u potpunosti i učinićemo sve da na ovim izborima budemo dio pobjede ovdje u Bijeljini – rekao je Dodik.