Dodik: SNSD garancija mira i opstanka Srpske

7
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Podrška i izbor kandidata SNSD-a za sve nivoe vlasti na izborima 2. oktobra najbolja su garancija opstanka Republike Srpske, slobode srpskog naroda, ali i privrednog i kulturnog razvoja Srpske, poručeno je večeras sa izborne tribine u Bratuncu.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da imaju najsposobnije kandidate za sve nivoe vlasti.

– Vjerujem da će Željka Cvijanović sa svojim znanjem i stečenim ogromnim iskustvom, odgovornošću i odanošću zastupati interese srpskog naroda u Sarajevu na pravi način i neće dozvoliti ponižavanje našeg naroda i Republike – rekao je Dodik.

On je ukazao i na uvažavanje Srpske i njegove odlične odnose sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, sa kojim će, kako je najavio, razgovarati i očekuje podršku u oblasti energetike, održavanja rada Rafinerije nafte u Brodu i izgradnji gasovoda.

Dodik je ponovio da nije podlegao pritiscima i nije dozvolio da BiH uvede sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini, napomenuvši da stranci nameću razna rješenja za BiH, ali da ljudi iz SNSD-a ne prihvataju ništa što nije u Ustavu BiH.

– Prijetili su mojom smjenom, ali nisu ništa uspjeli – rekao je Dodik i pozvao birače da glasaju za kandidate ove stranke jer to obezbjeđuje jedinstvo, sigurne institucije, ulaganja, razvoj i sigurnost Republike Srpske.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Cvijanović: Nastaviću da slijedim politiku Milorada Dodika koju je vodio u Sarajevu

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović pozvala je građane da pruže podršku kandidatima SNSD-a i rekla da će nastaviti da slijedi politiku Milorada Dodika koju je vodio u Sarajevu.

– Bilježimo dobre rezultate širom Srpske, očekujemo da će tako biti i u Bratuncu koji je veoma važan za nas i tu smo realizovali brojne projekte koji su doveli do poboljšanja standarda građana. Nastavićemo takvu politiku i sigurni smo u podršku Bratunčana – poručila je Cvijanovićeva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Višković: Potrebna nam je sloga, jedinstvo i kontinuitet u radu

Nosilac liste za Parlamentarni skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Radovan Višković vjeruje u kandidate ove stranke, da će dosljedno zastupati srpske interese na nivou BiH u zajedničkim organima.

– Da bismo nastavili uspješan razvoj Republike Srpske potrebna nam je sloga, jedinstvo i kontinuitet u radu, što sigurno donosi rezultate koji su vidljivi, kao i veću brigu o našim građanima koju smo i ove godine pokazali kroz razne vidove podrške mladima, penzionerima, borcima i slično – istakao je Višković.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Višković je pozvao građane da glasaju za kandidate SNSD-a, a isto su učinili i nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice broj sedam Zoran Stevanović iz Zvornika, kao i Marko Mrkajić iz Bratunca.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram