Dodik: SNSD posvećen razvoju Donjeg Žabara

20
Foto: SNSD/Facebook

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Donjem Žabaru da je SNSD veoma zainteresovan za razvoj te opštine, ne samo opredjeljenjem, nego i svim što je činio i što čini za tu lokalnu zajednicu, koja danas ima strateški značaj za Republiku Srpsku.

– Zato je veoma važno da u svakom pogledu, a posebno u pogledu razvoja opštine, imamo dobru saradnju lokalnih organa vlasti sa republičkim. Najbolja situacija jeste kada to korespondira i kada je politička opcija ista u lokalnoj zajednici sa republičkim nivoom – rekao je Dodik novinarima.

On je istakao da je namjera da u Donjem Žabaru bude urađeno sve što je neophodno da ljudi osjete pripadnost Republici, da budu podržani svi projekti i novi načelnik Pero Pavlović i da ta opština bude dio snažne porodice SNSD-a i koalicionih partnera širom Republike Srpske.

– Mislim da u tom pogledu postoje dobre šanse i da smo ovdje uradili mnogo da možemo pred ove dobre ljude izaći s obrazom. Uvijek smo sa njima u važnim trenucima i ostaćemo posvećeni razvoju ove opštine – poručio je Dodik.