Dodik: Sve spremno za početak turnira – važan događaj za Srpsku

8
Foto: Igor Dodik

Sve je spremno za košarkaški spektakl i proslavu 50 godina postojanja KK Igokea, od terena, semafora, ali i iznenađenja za publiku, rekao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik, gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a.

– Imamo dva, tri povrijeđena igrača, nažalost, dva ključna igrača, neće sutra moći da igraju. Utakmice se igraju na otvorenome, sve je spremno, od terena, semafora, ali imamo i mnogo iznenađenja, poput poklona za gledaoce, ali i akrobatska izvođenja za publiku – naglasio je Dodik.

Dodaje da je mnogo zahvalan ljudima koji su omogućili ovakav događaj.

– Želim da se zahvalim ljudima koji su dali sve svoje napore da se ovaj događaj omogući. Ekipa CSKA je stigla sinoć, a očekujemo i ostale. Određene poteškoće u organizaciji uvijek postoje, ali za sada sve ide po planu – istakao je Dodik.

Kako on navodi, mnogi klubovi Evrope interesuju se baš za igrače Igokee.

– S obzirom da smo osvojili prošle sezone juniorsko prvenstvo u Evropi, što nije mala stvar. Nižemo uspjehe i u ABA ligi, a mnogi klubovi širom Evrope se raspituju za igrače – naglasio je Dodik.

Istakao je da je za sam događaj bilo bitno da Košarkaški klub Partizan, ali i CSKA učestvuju na ovakvom događaju.

– Bilo nam je bitno da CSKA i Partizan dođu. Pokušavali smo da uskladimo termine. Bilo je teško sve to organizovati, ali uspjeli smo. Želim da im se zahvalim što su se prilagodili nama, osjećamo veliku odgovornost i sreću što su oni ovdje – zaključio je Dodik.

Košarkaški klub Igokea će od sutra pa do 10. septembra biti domaćin košarkaškog spektakla na kojem će igrati Partizan, CSKA, Galatasaraj, Turk Telekom i Hapoel Jerusalim, a sve ovo povodom 50. rođenadana, koji Igokea slavi.