Dodik u Kalinoviku: Republika Srpska će opstati jer je vode sigurni ljudi

42
Foto: @SNSDDodik/Twitter

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Kalinoviku da su vremena koja dolaze veoma teška, ali da je siguran da će Republika Srpska opstati jer je vode sigurni ljudi.

Dodik je na predizbornoj tribini SNSD-a u Kalinoviku rekao da mu je drago što su u ovoj opštini riješili mnoga lokalna pitanja i istakao da će, uz razvoj turističkog kompleksa „Zelengora“, budućnost biti veoma dobra za ovu lokalnu zajednicu.

On je ocijenio da će za nekih sedam, osam godina ovi krajevi biti povezani brzom cestom sa Trebinjem, te naglasio da će kada je riječ o Zelengori biti riješeno pitanje elektrosnabdijevanja.

Dodik je naglasio da je Zelengora divna destinacija od koje će imati koristi Kalinovik i cijela ova regija.

Foto: @SNSDDodik/Twitter

Cvijanović: Pobijediću Šarovića

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ocijenila je da ništa što je urađeno ne bi bilo da nije bilo podrške srpskog naroda SNSD-u i istakla da će nastaviti zajedno da rade.

– Sigurna sam da će tako biti i u narednom peridou, a naš prioritet je Republika Srpska – naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je uvjerena da će SNSD i na ovim izborima dobiti podršku naroda.

– Smatram da nemam protivkandidata – ocijenila je Cvijanovićeva i izrazila uvjerenje da će pobijediti svog glavnog protivkandidata za funkciju srpskog člana Predsjedništva BiH Mirka Šarovića (SDS).

Foto: @SNSDDodik/Twitter

Višković: Spremni smo na svakom mjestu da branimo Republiku Srpsku

Radovan Višković nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici tri rekao je da se SNSD danas ne dijeli po funkcijama i da su u ovoj stranci ljudi koji su spremni da se odreknu ličnog komoditeta zarad Republike Srpske.

– Spremni smo na svakom mjestu da branimo Republiku Srpsku – poručio je Višković.

On je istakao da će biti podržana realizacija projekata u opštini Kalinovik, kako bi se omogućilo da ova opština postane srednjerazvijena, a moguće i da dospije među razvijene.

– Ne smijemo dozvoliti nikakve eksperimente kada je riječ o Republici Srpskoj – rekao je Višković i dodao da je funkcija predsjednika Srpske stub njenog opstanka i da predsjednik kreira kako će se ona razvijati u narednim godinama.

Foto: @SNSDDodik/Twitter

Petrović: Za Republiku Srpsku važno i neophodno jedinstvo

Kandidat za Narodnu skupštinu Luka Petrović rekao je da je Kalinovik sasvim drugačija lokalna zajednica u odnosu na period prije 15 godina.

On je napomenuo da je opstanak Republike Srpske moguć sa jakim timom i da je za Republiku Srpsku važno i neophodno jedinstvo.

On kaže da je sa Dodikom i Cvijanovićevom zagarantovan siguran put u budućnost, a ne u neizvjesnost.

Lalović: Razvojem Kalinovika ova regija će postati značajna

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Nenad Lalović rekao je da će razvojem Kalinovika ova regija „postati značajna u svjetskim razmjerama“.

Sladoje: Očekujem pobjedu 100 odsto

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kalinovik Radomir Sladoje rekao je da već 16 godina u izbornu trku ulazi sa istim žarom i da je doživljava kao derbi u kome je siguran u pobjedu.

– Očekujem pobjedu 100 odsto – poručio je Sladoje.