Dodik u Ribniku: Srpskoj potreban snažan lider da odgovori izazovima vremena

19
Foto: SRNA

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je važno da Srpska dobije snažno rukovodstvo i da se obezbijedi stabilna Vlada i skupštinska većina koja će raditi tako da to bude u interesu Republike da se odbrani od najezda koje su aktivne na ovim prostorima.

– Samo kompaktno rukovodstvo, snažno rukovodstvo, snažan lider u Republici Srpskoj može da odgovori na izazove vremena koje su pred nama – rekao je Dodik večeras na predizbornoj tribini u Ribniku.

Foto: SRNA

On je naveo da je u ovom teškom vremenu važno imati vjeru u državu i narod.

– Mi smo država, moje je da se borim za taj teretman – istakao je Dodik.

Foto: SRNA

On je poručio da ne treba slati nekoga nepoznatog u svijet pored imena kao što su (kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH) Željka Cvijanović i Milorad Dodik.

– Ja sam čovjek mira, ja ću obezbijediti stabilnost i mir, u teškim okolnostima znam šta radim, znam s kim komuniciram, pažljivo biram svoje saradnike – rekao je Dodik.

Foto: SRNA

On je naglasio da je Ribnik mjesto uspjeha SNSD-a i urađenih projekata.

– Radili smo na komunalnoj infrastrukturi i ponosan sam što je to urađeno s vama i za vas – rekao je Dodik i dodao da samo dugoročne pobjede jesu one koje trebaju ovom narodu.

Foto: SRNA

On je naveo da je Ribnik uspješan zato što ima kompaktnu političku strukturu, ima skupštinsku većinu i načelnika koji zajedno rade, bez oklijevanja donose odluke i ne suproststavljaju se jedni drugima.

– Mi smo spremni naći investitora koji ovdje treba da otvori fabriku i zaposli 50-100 ljudi – poručio je Dodik.