Dodik u Šamcu: Ja sam čovjek mira, nikada neću dozvoliti da ovaj narod uđe u sukob

32
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je politika SNSD-a donijela mnogo toga dobrog u Šamac, ukazujući da će u blizini biti i auto-put, koji će doprinijeti razvoju privrede i lakšoj komunikaciji sa Banjalukom i Beogradom.

Dodik je napomenuo da je auto-put stigao do Doboja, kao i od Rače prema Bijeljini, te izrazio uvjerenje da će u naredne četiri godine biti završena kompletna trasa od Doboja do Rače i da ćemo imati poveznicu auto-putem do Beograda.

– Doći će i gasovod koji pokušavamo da ojačamo. Sutra odlazim za Moskvu i prekosutra ću da vidim (ruskog predsjednika Vladimira) Putina. Završiićemo ono što smo dogovorili. U svim velikim planovima su i opština Šamac i njeni ljudi – rekao je Dodik na predizbornoj tribini u Šamcu.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

On je istakao da je veoma važno očuvati stabilnost i da je pristup SNSD-a znači očuvati mir.

– Ja sam čovjek mira, ja nisam čovjek rata, nikada neću dozvoliti da ovaj narod uđe u sukob. Uvijek ću naći načina da to izbjegnem i neće se to desiti – rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je u Šamcu bio i kada je bilo lako i kada je bilo teško, kada su bile poplave, ističući da je za sanaciju uloženo 35 miliona.