Dodik: Velika podrška ukazuje da će Prijedor biti na našoj strani

12
Foto: @MiloradDodik/Twitter

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik očekuje da Prijedor i na predstojećim izborima bude na strani ove stranke, koja je u ovom gradu rješavala mnoge životne probleme građana.

– Ovo je grad SNSD-a i uvijek dolazim ovdje sa velikom ljubavlju. Očekujem da ovaj grad i ovaj put bude na našoj strani. Podrška koju vidimo večeras najbolje govori o tome – rekao je Dodik novinarima uoči večerašnje centralne predizborne tribine SNSD-a u Prijedoru.

On je napomenuo da SNSD u Prijedoru rješava mnoge životne probleme građana.

– Mogu da kažem da ćemo to da nastavimo i želim da zahvalim svima koji su nam dali povjerenje u ovom divnom gradu – rekao je Dodik.

Cvijanović: SNSD u Prijedor dolazi sa obrazom

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je novinarima da ova stranka u Prijedor dolazi sa obrazom, budući da je mnogo toga učinjeno za ovu lokalnu zajednicu.

– Upravo smo danas položili kamen-temeljac da naša djeca ne bi čekala za mjesto u vrtiću. Radimo i mnoge infrastrukturne i komunalne projekte, što ćemo i nastaviti. Mi volimo Republiku Srpsku, svaki njen grad i opštinu i sigurna sam da to naši građani prepoznaju. U ovu pobjedu idemo sa našim narodom – rekla je Cvijanovićeva.

Kabić: Prijedor ide u još jednu veliku pobjedu SNSD-a

Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić poručio je da grad Prijedor ide u još jednu veliku pobjedu SNSD-a.

– Večerašnja predizborna tribina je dokaz da SNSD, kako u gradu Prijedoru, tako i u Republici Srspkoj, vodi ispravnu politiku. Imamo podršku naroda i nadamo se da ćemo 2. oktobra slaviti veliku pobjedu – rekao je Kabić.

Vrhovac: Prijedorčana jasno ko štiti Republiku Srpsku

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Dražen Vrhovac rekao je da je večerašnja podrška građana na predizbornoj tribini jasna potvrda podrške Prijedorčana i da je njima jasno ko štiti Republiku Srpsku.

– Prijedor je rekao „da“ SNSD-u. „Da“ za Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva i „da“ za Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske – rekao je Vrhovac.