Džulija Roberts i Džordž Kluni kupuju „ulaznicu za raj“

13
Foto: Mike Marsland/WireImage

Poznati holivudski par Džulija Roberts i Džordž Kluni, glumiće zajedno u novom filmu „Ulaznica za raj“.

Proslavljeni glumački par Džulija Roberts i Džordž Kluni u filmu glume razvedeni par koji se udružuje i odlazi na Bali kako bi sprečio svoju ćerku da napravi istu grešku koju su napravili oni prije 25 godina, stupajući u brak.

U novoj „Univerzalovoj“ romantičnoj komediji „Ulaznica za raj“ reditelja Ola Parkera, Džulija Roberts i Džordž Kluni zajedno će se po peti put naći na istom filmskom projektu.

Iako je pre neku godinu izjavila da više neće snimati romantične komedije, Džulija je pogazila riječ, možda zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa Džordžom Klunijem.

Glumica je jednom prilikom otkrila da je njihovo prijateljstvo jedno od rijetkih i iskrenih u Holivudu. To potvrđuje i Kluni. Na dodjeli „Bafta“ nagrade 2013. godine, kada je Kluni dobio posebnu nagradu za Stenlija Kjubrika za uspjeh na filmu, Džulija ga je najavila, glumac joj je uzvratio riječima:

„Bilo je veliko zadovoljstvo gledati te kako postaješ žena kakva si sada. Ona je nevjerovatna majka, divna supruga i odlična prijateljica. Zaista mi je čast imati je pored sebe večeras“, rekao je Džordž Kluni.

Kluni je u jednom razgovoru otkrio da Džulija često gostuje u njegovoj kući na jezeru Komo u Italiji, da je našla odličan balans sa njegovom suprugom Amal Kluni.