Gacko: Potpisan koalicioni sporazum o podršci Ognjenu Milinkoviću iz SNSD-a

121
Foto: SRNA

Predstavnici sedam političkih stranaka potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Gacko Ognjenu Milinkoviću na predstojećim lokalnim izborima.

Podršku Milinkoviću, osim SNSD-a, dali su i SPS, DNS, Demokratski savez, SP, Ujedinjena Srpska, Prva Srpska demokratska stranka.

Milinković je izrazio zadovoljstvo što je ova široka koalicija potpisala sporazum.

– Podrška je veoma široka, jasna, nedvosmislena i sada nema dileme da 15. novembra idemo u definitivnu pobjedu na lokalnim izborima u Gacku – rekao je Milinković.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Gacku Srđan Milović rekao je da do sada u Gacku nisu imali ovako široku koaliciju i izrazio nadu u ubjedljivu pobjedu i kandidata za načelnika, ali i u ubjedljivu skupštinsku većinu u budućem parlamentu.

– Mislim da je i ovo dokaz da u Gacku mnogo šta ne štima, ne ide kako treba i ovo naše današnje okupljanje nije slučajno. Siguran sam da će rezultat biti kao i u Crnoj Gori, pobjeda za dobru budućnost svih građana Gacka – istakao je Milović.

Član SPS-a u Gacku, koji je jedan od potpisnika koalicionog sporazuma, Maksim Skoko smatra da nema dileme da će ova široka koalicija ostvariti pobjedu na izborima u Gacku.

Milović je rekao novinarima da u Gacku mnogo toga treba uraditi i da će načelnik od prvog dana morati da zasuče rukave.

– Svjedoci smo da Gacko ne izgleda kako treba, da je Gacko grad iz koga se odlazi, da Gacko zaslužuje mnogo bolje. Svjedoci smo da u Gacku sadašnja vlast, sadašnja skupštinska većina, zajedno sa načelnikom ne uspijeva da odgovori na mnoga vitalna pitanja koja su bitna za građane i prosperitet grada – rekao je Skoko novinarima nakon potpisivanja sporazuma.