Glumac Al Pačino postaće, sa 83 godine, četvrti put otac

8
Foto: Brigitte Lacombe/Netflix

Američki glumac Al Pačino postaće u 83. godini četvrti put otac, potvrdili su njegovi predstavnici.

Pačinova 29-godišnja djevojka Nur Alfala je u osmom mjesecu trudnoće, piše šoubiznis vebsajt TMZ.

Oskarom nagrađena zvijezda filmova Kum, Lice s ožiljkom, Serpiko i Miris žene, prvi put je povezan sa Alfalom prošle godine. Prema izvještajima američkih medija, Paćino i Alfala su zajedno od pandemije kovid-19.

Alfalah radi u filmskoj industriji i producirala je filmove kao što su Bili Najt, Mala smrt i Brosa Nostra. Navodno potiče iz bogate kuvajtsko-američke porodice, a ranije se zabavljala sa Mikom Džegerom (79) i Nikolasom Bergrenom, milijarderom u šezdesetim godinama.

– Ona uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima… Sa Alom je već neko vrijeme i oni se odlično slažu – rekao je izvor za američku stranicu Pejdž Siks.

Izvor dodaje da se „čini se da razlika u godinama ne predstavlja problem, iako je stariji od njenog oca – ona voli da se kreće među bogatim džet-setom i dolazi iz bogate porodice“.

Pačino već ima troje djece – odraslu ćerku sa Janom Tarant i 22-godišnje blizance sa glumicom Beverli D’Anđelo.

Vijest da će Pačino postati otac u osamdesetim godinama, uslijedila je pošto je njegov prijatelj i kolega iz filma Kum II, 79-godišnji Robert de Niro, nedavno objavio da je sedmi put postao otac.

– To je uvijek je dobro i misteriozno i ne znaš šta će se dođavola desiti – izjavio je De Niro na premijeri filma u Los Anđelesu.