I „Čudesna žena 1984“ mora da čeka da prođe virus korona

86
Foto: Warner Bros/DC Entertainment

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins. Kako stvari sada stoje, umjesto u junu, „Čudesnu ženu 1984“ sa Gal Gadot u naslovnoj ulozi, na velikom platnu gledaćemo u avgustu.

Studio „Vorner bros“ potvrdio je da će obožavaoci Čudesne žene morati da budu strpljivi da bi vidjeli njene nove dogodovštine.

– Kada smo dali zeleno svjetlo ostvarenju ‘Čudesna žena 1984’, to je bilo sa jasnom namjerom da bude prikazana na velikom platnu i mi u ‘Vorneru’ uzbuđeni smo zbog toga što će film biti u bioskopima od 14. avgusta. Nadamo se da će do tada svijet biti bezbedniji i zdraviji – naveo je u saopštenju čelnik kompanije Tobi Emerih.

To, naravno, nije jedina promjena u rasporedu premijera planiranih za naredni period. Među filmovima koje ćemo gledati kasnije su mjuzikl In the Heights, zatim tri-de animacija The same goes for Scoob, navode u kompaniji „Vorner“.

Osim odlaganja nije mnogo toga moglo da se učini budući da su bioskopi širom planete zatvoreni do daljeg. U pitanju su potencijalno veliki bioskopski hitovi i u njih su uložene ogromne sume novca da bi bili pušteni direktno na DVD distribuciju kao što to ovih dana praktikuju producenti manjih filmova.