Jovičić: Prije nego bacite kamen, pogledajte svoje rezultate

117
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Juče su građani Prijedora rekli svoje. I glasanjem i neglasanjem. Treba čestitati SNSD-u na pobjedi i poželjeti im zdravlje i snagu da ispune sva obećanja građanima. Budnim okom ćemo pratiti i kritikovati sve ono što ne urade za građane Prijedora a obećali su, izjavio je potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić.

Jovičić kaže da mu je žao što moj stranački saborac doktor Goran Predojević nije pobjedio.

– Pred njim je politička budućnost jer pobjede su izgrađene na lekcijama izvučenim iz poraza. Mnogo je komentara, koji po starom maniru pojedinih opozicionih kolega treba da krivicu svale na DNS. Znamo i da je ishod bio drugačiji da bi svu slavu pobjede pripisali najvjerovatnije samo sebi i svom angažmanu – istakao je Jovičić.

Pred nama u opoziciji, kaže on, je da trezveno sagledamo šta se desilo. DNS svakoga može pogledati u oči. I to ćemo i uraditi. Nakon analize ponudićemo i rješenja.

– Muški smo izgubili muški smo čestitali. Nismo i nećemo dozvoliti sebi da kukamo i jecamo, žalimo se na uslove ili izmišljamo krađe. Pozivam i sve ostale opozicione kolege da prije nego bace kamen na DNS pogledaju svoje rezultate protiv SNSD-a – dodao je on.

– Možemo i moramo do pobjede. Ali očigledno je da u vremenima koja dolaze moramo drugačije – istakao je Jovičić.