Košarkaši Zvezde ipak ne idu u Podgoricu

57
Foto: Crvena zvezda/Twitter

Košarkaši Crvene zvezde odlučili su neposredno pred polijetanja aviona za Podgoricu da ne krenu put prestonice Crne Gore, gdje je trebalo da odigraju meč 13. kola ABA lige protiv Budućnosti.

Kako trenutno stoje stvari, meč se neće odigrati, jer crveno-beli nisu krenuli ni kasnijim letom za Podgoricu koji je planiran u 13.40.

Meč u Podgorici između Budućnosti i Zvezde zakazan je za 18 časova, ali prema posljednjim informacijama Telegrafa, on se neće ni odigrati.

Predsjednik kluba Nebojša Čović obratiće se novinarima na Malom Kalemegdanu u 16.30.

ABA liga potvrdila održavanje utakmice

ABA liga je danas, međutim, potvrdila domaćinu meč trinaestog kola između ekipa Budućnost Voli i Crvene Zvezde Mts može da bude odigran.

– KK Budućnost Voli obaveštava javnost o prijemu službenog dopisa kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave policije službeno informisana da ne postoje razlozi da se večerašnja utakmica u Podgorici ne odigra, jer sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, boravka u njoj za vreme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbedno – saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Kapije SC „Morača“ će biti otvorene od 16 časova, a Košarkaški klub Budućnost Voli moli sve navijače da dođu što ranije u dvoranu kako bi se izbegle gužve na ulazima.

– Klub i ovom prilikom ističe da od svojih navijača očekuje domaćinski doček gostiju i fer i sportsko navijanje – poručuje se u saopštenju.