Majdov: Narod zna koga je birao – Milorad Dodik istinski lider Srpske

46
Foto: SRNA

Svjetski džudo prvak iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov istakao je da je Milorad Dodik istinski lider Republike Srpske i njenog naroda, što je narod po ko zna koji put prepoznao i ponovo ga izabrao za svog predsjednika.

– To je jasno kao dan svim ljudima koji vole Republiku Srpsku i koji brinu za njen opstanak. Politika čiji je cilj očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, kao i opstanak srpskog naroda na ovim prostorima – jeste politika SNSD-a i Milorada Dodika – istakao je Majdov u izjavi za Srnu.

On je ocijenio da „jedini koji žele i pokušavaju od pobjede Milorada Dodika da naprave „problem“ jesu ovi nesrećnici što su izgubili, jer se treba opravdati stranim silama koje su učestovale u početnom pokušaju „sklanjanja“ Republike Srpske“.

– Njima želim da poručim – dok je Milorada Dodika i nas neće moći! Narod zna koga je birao i koga je izabrao da vodi Republiku Srpsku, a to je Milorad Dodik koji uživa našu bezrezervnu podršku. Živjela Republika Srpska i živio predsjedniče Republike – istakao je Majdov.