Milinković: Govedarica kao nokautirani bokser koji dijeli lekcije uprazno

61
Foto: Opština Gacko

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković izjavio je Srni da je javnost ovih dana uspjela da sazna da se Vukota Govedarica i dalje bavi izučavanjem lika i djela predsjednice Republike Srpske.

– Cilj gospodina Govedarice vjerovatno jeste da se na mala vrata nekako uvuče u visoku politiku, iz koje je neslavno izašao nakon izbora 2018. godine, proglašavajući sebe predsjednikom Republike, pri tom se ne obazirući na rezultate izbora i težak poraz koji je doživio – naglasio je Milinković.

On je ocijenio da se njegovo ponašanje može tumačiti kao još jedan dokaz nespremnosti da prihvati poraz na predsjedničkim izborima 2018. godine, kao i nespremnosti da prihvati realnost da danas, čak ni u okvirima raštimane opozicije, nije neko ko o bilo čemu odlučuje.

– Utoliko nas najnoviji izleti gospodina Govedarice podsjećaju na postupke nokautiranog boksera koji, ne shvatajući da je meč u kojem je učestvovao završen, ustaje sa poda, nastavlja da kruži po ringu i bjesomučno dijeli udarce uprazno, dok mu se publika već odavno razišla – ocijenio je Milinković povodom jučerašnje izjave Vukote Govedarice o predsjednici Srpske.