Milovanović: Izbor između politike rezultata i politike obećanja

35
Foto: SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Miroslav Milovanović rekao je na skupu koalicije koja podržava kandidate za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović da je 2. oktobar istorijski datum kada se građani opredjeljuju između politike rezultata i politike obećanja.

Milovanović je skrenuo pažnju da su globalna dešavanja vrlo neizvjesna, da se svijet svaki dan mijenja i da je u tom smislu vrlo važno da Republiku Srpsku predstavljaju i u Banjaluci i u Sarajevu lideri kakvi su kandidati SNSD-a Dodik i Cvijanovićeva.

Petrović istakao zajedničku podršku Dodiku i Cvijanovićevoj

Predsjednik Gradskog odbora Republičke stranke Srpske Mladen Petrović rekao je da je večerašnji skup, koji je održan u selu Velika Obarska, pobjednički i istakao zajedničku podršku Dodiku i Cvijanovićevoj, navodeći da se moraju birati ljudi koji imaju svoj stav, koji su odvažni i znali su do sada da vode politiku.

– Tu ne smijemo pogriješiti, ne smijemo dozvoliti eksperimente, moramo nastaviti kontinuitet i zato puna podrška za naša dva najbitnija kandidata. Mislim da ni građani neće pogriješiti, jer moramo nastaviti putem uspjeha i prosperiteta poručio je Petrović.

Foto: SRNA

Đurđević: Najvažnije da se spriječi prenos nadležnosti sa Republike Srpske na nivo BiH

Predsjednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Bijeljini Dragan Đurđević rekao je da su iz te stranke dali podršku SNSD-u, Dodiku i Cvijanovićevoj jer je i za njih najvažnije da se spriječi prenos nadležnosti sa Republike Srpske na nivo BiH.

– Oni su odgovorili tom izazovu, prestao je prenos nadležnosti i što je najvažnije, danas u Republici Srpskoj može da se živi od svog rada, kako radnici, tako i poljoprivrednici, mladi mogu da se školuju i da žive od svog rada, privreda funkcioniše, iz Srpske se više ne izvoze sirovine nego proizvodi, a budžet Republike je stabilan, redovno se isplaćuju plate i penzije – istakao je Đurđević.

Foto: SRNA

Dakić: Bijeljinska regija da omogući najubjedljiviju pobjedu Dodika i Cvijanovićeve

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a u Bijeljini Milan Dakić rekao je na tribini da bijeljinska regija 2. oktobra treba da omogući najubjedljiviju pobjedu Dodika i Cvijanovićeve.

– U ovim vremenima je veoma opasno eksperimentisati, mi imamo ljude koji su do sada iznijeli sve probleme niz godina u kontinuitetu i treba im dati povjerenje da tako nastave, jer time dajemo sigurnost Republici Srpskoj – poručio je Dakić i dodao da FBiH i veliki dio opozicije ne misli dobro Srpskoj.

Jović: Koalicija sabrana i jedinstvena, brani nacionalni interes

Predsjednik Gradskog odbora SDSS Predrag Jović na skupu u Velikoj Obarskoj istakao je da ova koalicija, sabrana i jedinstvena, brani nacionalni interes i da njeni jaki lideri Dodik i Cvijanovićeva štite srpsku porodicu, vjeru, tradiciju i budućnost Republike Srpske.

Jović: Jaka Republika Srpska i jak Dodik smetaju onima koji ne žele dobro Srpskoj i srpskom narodu

Predsjednik Gradskog odbora SP Bijeljina Nedeljko Jović rekao je da jaka Republika Srpska i jak Dodik smetaju onima koji ne žele dobro Srpskoj i srpskom narodu i pozvao birače da 2. oktobra svojim glasom podrže borbu za još jaču Republiku Srpsku.