Predstavljeni svi kandidati SNSD-a za naredne opšte izbore

64
Foto: SRNA

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel održana je Konvencija SNSD-a posvećena narednim opštim izborima u BiH, a prisustvovali su stranačko rukovodstvo i svi kandidati za naredne opšte izbore u BiH koji su tom prilikom predstavljeni javnosti.

Predizborni slogan SNSD-a je „Jer volimo Srpsku“.

Na konvenciji je istaknuto da su kandidati SNSD-a najkvalitetniji u Srpskoj, a među njima su potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović, koji je nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan. Kandidati u ovoj izbornoj jedinici na tom nivou su i Snježana Novaković Bursać, Zoran Tegeltija i Radovan Kovačević.

Foto: SRNA

Obren Petrović je nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici dva, a kandidati za poslanike su i Sanja Vulić i Nedeljko Ćorić.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković je nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici tri.

Foto: SRNA

Kada je riječ o nivou Republike Srpske, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić je nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, a kandidati za Narodnu skupštinu Republike su i Boris Pašalić, Srđan Mazalica i Alen Šeranić.

Dragoslav Kabić je nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan, a kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u toj izbornoj jedinici je i Dražen Vrhovac.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Miroslav Bojić, a kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u toj izbornoj jedinici je i Denis Šulić.

Foto: SRNA

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri je Igor Žunić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici pet je Aleksandar Subotić.

Vojin Mitrović je nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest, Zoran Stevanović je nosilac liste u Izbornoj jedinici sedam, Ljubiša Ćosić je u Izbornoj jedinici osam, a Luka Petrović u Izbornoj jedinici devet.

Predstavljeni su i kandidati SNSD-a na izborima za funkcije u Federaciji BiH.

Foto: SRNA