Princ Aleksandar Karađorđević zahvalio Dodiku na borbi za očuvanje Srpske

116
Foto: SRNA

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Belom dvoru u Beogradu Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonasljednika Aleksandra Karađorđevića.

Princ Aleksandar Karađorđević naglasio je da izuzetno voli Republiku Srpsku i njen narod, te zahvalio srpskom članu i predsjedavajućem Presjedništva BiH na uspješnoj i predanoj borbi za očuvanje Srpske.

– Zahvaljujem Vam na neprekidnom trudu koji ulažete svih ovih godina da bi očuvali Republiku Srpsku, njene institucije i srpski narod – rekao je prestolonasljednik Karađorđević u srdačnom i prijateljskom razgovoru sa Dodikom.

Foto: SRNA

Dodik je zahvalio princu Karađorđeviću na interesovanju za Republiku Srpsku i njen narod i poručio da će, zajedno sa svojim saradnicima, nastaviti i dalje da čuva i razvija Republiku Srpsku.

– Iako je stalno na meti napada i uprkos svim iskušenjima, Republika Srpska iz dana u dan je sve jača, prosperitetnija i ekonomski stabilnija – naglasio je Dodik, poželjevši prestolonasljedniku Aleksandru i kraljevskoj porodici dobro zdravlje i dug život.