Sanja Vulić pozvala Jelenu Trivić na televizijski duel

29
Foto: Sanja Vulić

Poslanik SNSD-a u Predstavničikom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić pozvala je danas Jelenu Trivić na televizijski duel.

Povodom poziva Trivićeve upućenog dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu da sasluša Sanju Vulić i gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića na okolnosti u vezi sa, kako je navela, krađom izborne volje građana, Vulićeva je rekla da ona „politički neartikulisanu osobu Jelenu Trivić poziva na televizijski duel“.

– Da zna Ustav, Jelena Trivić bi znala i nivoe vlasti i značaj poslanika. Da zna osnovne stvari, znala bi da kandidat samo glasa na izborima, kao i bilo koji drugi građanin bez bilo kakvog miješanja u izborni proces – naglasila je Vulićeva, dodavši da Tužilaštvu stoji uvijek na raspolaganju za sve izjave i pretrese.

Ona je poručila Trivićevoj da su sve optužbe na račun Doboja iskonstruisane od nje i njenih mentora, dijela međunarodne zajednice koji upravlja BiH i podobnim poput nje.

– Imajući u vidu da ti je Kristijan Šmit drug, a da si ti nestrpljivo ambiciozna predlažem da te odmah imenuje na poziciju koju želiš, i tebe i sve njemu podobne, jer očigledno vama ništa ne znači izborna volja građana Srpske, već samo zadatak koji morate da ispunite prema svojim nalogodavcima. Inače, osim izdaje, omalovažavanja drugih, širenja dezinformacija i raznih neosnovanih optužbi građani Republike Srpske od tebe drugo ništa prosperitetno niti su vidjeli niti doživjeli – naglasila je Vulićeva.

Ona je podsjetila Trivićevu da Sanju Vulić od 2012. godine Dobojlije biraju, a da je ona ta koja je na tuđoj nesreći i bolu, uz lažno obećanje postala poslanik.

– Ja sam za svoj grad Doboj i svoje sugrađane uradila bar nešto, a da li si ti bar za svoju mjesnu zajednicu? Tebi neka je na čast, a moja savjest je mirna. Kada te Šmit i Britanci puste, vidimo se uživo u televizijskom duelu. Biraj mjesto i vrijeme – rekla je Vulićeva.