SNSD Prijedor: Otvaranje filijala IRB-a i Garantnog fonda

62
Foto: SRNA

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović najavio je da će u Prijedoru od početka iduće godine s radom početi filijale Investiciono-razvojne banke (IRB) Republike Srpske i Garantnog fonda Republike Srpske.

– Dogovorili smo na našu inicijativu i molbu da se te filijale otvore u ovom gradu kako bismo građanima približili šta rade IRB i Garantni fond i kako bismo našim privrednicma što više pomogli – rekao je Pavlović na konferenciji za medije u Prijedoru.

On je izrazio žaljenje što iz Gradske uprave Prijedor vršilac dužnosti direktora IRB-a Dražen Vrhovac nije pozvan ni na jedan sastanak otkad je imenovan na tu dužnost, da se vidi kako se može pomoći gradu, jer i on je iz ovog grada.

– Nama je jasno da je jedini i osnovni razlog što je iz SNSD-a i što se godinama ovdje ljudi dijele na podobne i nepodobne. Sa svima koji mogu pomoći gradu razgovaraćemo i radi investicija i radi boljih uslova života naših građana – izjavio je Pavlović.

On je ponovio da SNSD vodi kampanju takvu da ne kudi protivkandidate, nego govori o stanju u gradu i o tome kako vidi promjene i šta želi promijeniti.

– To je stav koji nećemo promijeniti do zadnjeg dana kampanje, ma kako nas zbog toga prozvali politički protivnici i neki mediji – dodao je Pavlović.

Šef izbornog štaba prijedorskog SNSD-a Dragoslav Kabić rekao je da će se ova stranka pridržavati svih epidemioloških mjera i da neće biti javnih skupova niti tribina i pozvao i druge političke subjekte kao i sve građane da poštuju mjere i da izađu na izbore.

– Naš cilj je da dođemo do svakog čovjeka. Instrukcija kandidatima jeste da pojedinačno obilaze teren i priđu svim našim aktivistima i simpatizerima – naveo je Kabić.

On je pozdravio i pohvalio sve zdravstvene radnike koji su svih ovih mjeseci radili svoj posao i iznad svojih mogućnosti i naglasio da njima treba posvetiti dužnu pažnju, te pozvao menadžmente zdravstvenih ustanove da urade sve da obezbijede smještaj za potencijalno veći broj oboljelih od kovida 19.