Šulić: Mučno je gledati javno blamiranje Šarovića

10
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić istakao je da je mučno gledati Mirka Šarovića kako se javno blamira pokušavajući da iskonstruiše vještačku predizbornu temu.

Šulić je rekao Srni da je posebno mučno kada nekakve odgovore traži osoba koja mjesecima ne odgovara na pitanje odakle mu šest nekretnina u Beogradu i zašto ih nije prijavio u skladu sa zakonom.

Reagujući na Šarovićevu izjavu u kojoj predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović pita zašto ne otkrije spisak javnih nabavki u vrijeme pandemije irusa korona, Šulić je rekao da Šarovića zaista zanimaju javne nabavke, a ne jeftin predizborni marketing obratio bi se nadležnim institucijama, a ne bi polemisao sa predsjednicom Republike Srpske.

– U svakom slučaju, pandemija virusa korona jeste bila izazov, ali institucije su nabavljale sve što je bilo potrebno. Jedina sreća u toj nesreći bila je što Srpsku tokom pandemije nisu vodili političke štetočine poput Šarovića, jer bi posljedice po građane bile višestruko gore i nesagledive – naglasio je Šulić.