Vasić: Kolaboracija, kvislingerija, kulturbund rukovoditeljstva SDS-a i PDP-a

342
Foto: Rajko Vasić

Sva tri termina odnose se na istoriju nacizma. Pa, neupućenom mogu izgledati preteško.

Nu.

Saraj-čador, bakiraši, muslimansko političko, vjersko i unitarističko vođstvo, neosporno želi da istrijebi Srbe. I da ukine Republiku Srpsku.

Ovo drugo im je zapisano u političkom programu SDA a ono prvo je u građanskoj platformi koju zastupa ne samo priluda Neželjko već i bakiraši.

To je nacizam. Ukidanje srpske nacije i aneksija srpske teritorije.

SDS i PDP, njihovo nenarodno vođstvo, odvojeno i od članstva i od glasača, ovih dana demonstrira nepodnošljivo smrdljivo probosanstvo i protivsrpstvo.

Odavno kod ovdašnjih Srba nije bilo na sceni ovakvo javno i otvoreno odsrbljavanje, ovakvo potčinjavanje Srba nekome, ovakva predaja srpskog naroda i države srpske.

To je neskrivena veleizdaja.

Povodom „Inckovog zakona“, šumske otimačine Ustavnog uda BiH, povodom najavljene sjednice Narodne skupštine Srpske o nametnutim unitarističkim nedejtonskim institucijama i regulama, sva se opozicija digla, sinhronizovano, uvježbano, jedinstveno.

Gorljivi su i ažurni, ko da su im pune gaće stršljenova u jesenje doba.

Nakon kiseoničkog napada, iz crne sobe su dobili naredbu za napad na Srpsku.

  • To se pokriva satanisanjem Dodika. Jebo ih Dodik u dupe.
  • Satanisanjem SNSD-a. Amaterima smetaju veliki jebači.
  • Najavom propasti Republike Srpske. Kobiva, Dodik zna da će propasti pa hoće u provaliju da povuče i Republiku Srpsku. Koju oni, opozicija, toliko vole da bi je kao dar dali najdražem svom. Sarajevu.
  • Ponavljanjem identičnih stavova bakiraša i Saraj-čadora.

Šarović, ta najveća unutrašnja ljaga SDS-a, bez trunke srama govori o tome da je većina Srba za samostalnost Srpske. Ali on ne podržava to što Srbi misle. I ne dopušta da to podrži SDS. Već ističe da to ne može mirnim putem. Biće rat. To govori i Bakir. Ko da mu je brat.

  • Opozicija Srpske je opozicija Srpskoj.
  • Opozicija Srpskoj, u sadejstvu sa Saraj-čadorom i Zapadom, radi na uništenju Republike Srpske.
  • Opozicija Srpskoj na direktnoj je vezi sa zapadnim ambasadama.
  • Varka je i laž da su protiv Dodika i SNSD. Njima je to naloženo. Da se bore protiv Dodika i SNSD, umjesto za svoje birače i glasače. Jer. padom velike političke stranke, računaju da će pasti i Republika Srpska. Kao što su računali da će se dogoditi i sa padom SDS-a. Šarović iz toga nije izvukao zaključak. A ni Zapad.
  • I ako padne SNSD, neće pasti srpski racionalni nacionalisti Republike Srpske.

Ne treba niko da se zavarava. Ovdje se ne traje od Đure Pucara, od Karadžića, od Dodika… Traje se od Gavrila. I od prije.

Srpska kod kuće.

Sloboda kod Srpske.

A vi, pocrkajte, izdajice mrske.

Autor: Rajko Vasić