Vasić: Opozicija u Srpskoj: Riba smrdi od Jelene

66
Foto: Rajko Vasić

Piše: Rajko Vasić

Na vrijeme sam upozoravao na anarhistički nukleus, kojeg je PDP instalirao u opoziciju Republike Srpske. I tako potčinio SDS, a pridružio neartikularca, skakavca kamenjara.

Na vrijeme sam upozoravao da će Jelendža, koja se u međuvremenu transformisala iz Džejlen, koštati Srpsku demokratsku stranku, ko što niko nije.

Taj analfabetski anarhizam, pošto nije uspio, uz pomoć svih eksternih sila, od ingleske do beogradske, da razori vlast nacionalnog monolita u Srpskoj, okrenuo se unutar, prema svojim redovima.

Ne zna se, više, ko koga uništava i ko je sve obećao da će uništiti ovoga ili onoga.

Taj trojac DJV, skraćenica morbidnih opsega, prije svega je uništio Srpsku demokratsku stranku. Koristio je njihov potencijal strukture, organizacije i glasova, tako da je naivni Mirko postao i Slavko.

SDS je, tako, nastavio svoju selidbu. Od Brčkog, preko Gacka i muslimanskog Sarajeva, do Teslića, sada.

DJV je uništio i PDP. Očekujem da Borenović zatraži tuđu brigu i pomoć. Neće znati kud oda.

Iz DJV, Vukanović neće više štetiti. On je uzeo glasove SDS-a i predstoji mu vrijeme uobičajenog budalasanja. Da sam na njegovom mjestu, pred izbore bih otišao u Amazoniju i zalutao.

J, iz DJV, prodala se ko Neda Ukraden, prelaskom u SNS.

Drško, na funkciji balonačelnika, koristi bizmis tajkune i ušuškava se u gnijezdo PDP-a i drugog mandata za Banjaluku. SNSD to mora spriječiti jer će njegov pad krenuti iz Banjaluke. Ne možeš vladati Republikom Srpskom ako ne vladaš Banjalukom.

Od cijelog AA DJV koncerna, jedini šansu za neki uspjeh ima Balonačelnik, reizborom. Svim ostalima predstoji sramotno poniženje u blatu kojeg su sami zapišavala i gacali.

Skakavac kamenjara, ostao je sam.

Jelendža se zamjerila i bogu i narodu. Sad će konačno da vidi koliko vrijedi.

SDS će da se zavarava unutarstranačkim izborima i da nestaje u svojim greškama. Koje su epohalne. Kada se riješio ogromnog broja aktera, onda se podao Stanivukoviću, Vukanoviću i Trivićki.

Da sam ja crtao, ne bih im tako nacrtao.

Tako je SDS ojačao vlast SNSD-a i tajkune upustio na političku scenu. Ali, ne svoje, tuđe.

SNSD. SNSD će i dalje da živi u uljuljkanosti ogromne lepeze iskorisnika, koji od sve političke i stranačkog posla, znaju, samo: To će Mile.