Višković sa Predsjedništvom trebinjskog SNSD-a

36
Foto: SRNA

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković prisustvovao je sjednici Predsjedništva Gradskog odbora ove stranke u Trebinju na kojoj je dogovorena strategija za predstojeće lokalne izbore i analizirani svi dosadašnji rezultati.

Višković je istakao da je više nego zadovoljan radom trebinjskog SNSD-a i čelnika u ovom gradu, te da su oni u Trebinje donijeli napredak.

– Dogovorili smo strategiju kako da idemo ka izborima u oktobru ove godine. Želimo ponovo kao partija da ovjerimo našu pobjedu, ne samo u Trebinju, nego širom Republike Srpske i da poboljšamo izborne rezultate – rekao je Višković novinarima.

Foto: SRNA

Prema njegovim riječima, sačinjena je analiza šta je urađeno i šta treba učiniti, te kako doći do svakog građanina Trebinja.

– Učinićemo sve kao organizacija da naši građani budu zadovoljni i da ostanemo i dalje odlučujuća politička struktura u Republici Srpskoj – naglasio je Višković.

Foto: SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da se već počelo sa aktivnostima u izbornoj godini i da predstoji dosta posla, te se posebna pažnja mora posvetiti građanima i čuti njihove preporuke.

– Smatramo da smo u dobroj kondiciji, imamo dosta rezultata, kadar SNSD-a u Trebinju je prepoznatljiv, sa dobrim rezultatima kako u lokalnoj, tako i u republičkoj vlasti – ocijenio je Petrović.

On je naglasio da su se građani Trebinja u sve to uvjerili u okviru brojnih programa i projekata koje je pokrenula gradska vlast na čelu sa SNSD-om.

Foto: SRNA
Foto: SRNA