Višković: SNSD u Čelincu ima ambiciozne planove

9
Foto: SNSD/Twitter

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac Vladimir Gligorić rekao je Srni da su stvoreni svi preduslovi da ova partija na predstojećim lokalnim izborima ostvari pobjednički rezultat, kako za poziciju načelnika opštine, tako i za najveći broj odbornika u lokalnoj skupštini.

– Cilj nam je da zajedno sa koalicionim partnerima činimo skupštinsku većinu i nakon izbora i da imamo dovoljno odbornika da formiramo stabilnu vlast – rekao je Gligorić, nakon sastanka sa potpredsjednikom SNSD-a Radovanom Viškovićem.

On je naveo da će i u narednom periodu ova stranka uložiti napore da bi nastavila put razvoja Čelinca, u okviru investicija u infrastrukturne projekte i druge planirane aktivnosti.

Višković je rekao da je i dosadašnji načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković dosta uradio za razvoj ove opštine, te da Opštinski odbor SNSD-a Čelinac ima ambiciozne planove za ovu lokalnu zajednicu i nakon lokalnih izbora.

– Sada imaju šest odbornika u Skupštini opštine, a plan im je da nakon izbora imaju devet, te da zajedno sa koalicijom imaju skupštinsku većinu i stabilan tim, sa kojim će raditi u narednom periodu – naveo je Višković.

On je naglasio da će institucije Srpske nastaviti da pomažu razvoj Čelinca, kao i do sada.