Višković u Rogatici: Građani da podrže Jagodića na izborima

52
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je danas u Rogatici da su republičke institucije pomagale ovu opštinu u kojoj je u protekle četiri godine urađeno mnogo, te izrazio nadu da će građani to prepoznati i podržati kandidata SNSD-a za načelnika na predstojećim izborima Milorada Jagodića, kako bi i u narednom četvorogodišnjem mandatu ova lokalna zajednica napredovala.

Višković je, poslije sastanka sa predsjednikom Opštinskog odbora (OO) SNSD-a Rogatica Miloradom Jagodićem koji je i načelnik ove opštine, naglasio da Jagodić sa saradnicima ima ozbiljnu viziju razvoja ovog mjesta kada je riječ o poljoprivredi, privredi, komunalnoj infrastrukturi, te sportskim sadržajima.

– To su sadržaji koji su potrebni ovom mjestu i našim građanima za život 21. vijeku – rekao je Višković novinarima.

On je dodao da ga raduje činjenica da je u ovoj godini rođeno za 30 odsto više djece nego u cijeloj prošloj godini.

Višković je rekao da je do sada rođeno 90 mališana, a u prošloj godini 60, što svjedoči o tome da su mnogi građani prepoznali Rogaticu kao mjesto življenja, bitisanja i rada, gdje treba da ostanu sa porodicama.

Foto: SRNA

Jagodić je rekao novinarima da je iskoristio priliku da Viškovića informiše o svim aktivnostima u proteklom mandatu.

On je naglasio da je tokom posljednje četiri godine u opštini Rogatica realizovan veliki broj projekata, pri čemu je podrška Vlade Republike Srpske bila neizostavna.

– Zahvaljujem Viškoviću na svemu što je Vlada učinila za našu opštinu. Prethodne četiri godine obilježene su investicijama i određenim napretkom u odnosu na neko ranije vrijeme. Gospodinu Viškoviću predočili smo šta namjeravamo realizovati u budućnosti, a podrška Vlade i naših institucija ni u tome neće izostati – izjavio je Jagodić.

On je istakao da je na današnjem sastanku dobio uvjeravanja da će ova lokalna zajednica imati podršku, te da se očekuje još bolji uspjeh nego u prošloj godini i da se vlast nastavi u kontinuitetu, i sa načelnikom, i sa brojem odbornika.