Vlado Gligorić reizabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD Čelinac

81
Foto: SRNA

Vlado Gligorić ponovo je izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Čelinac na večerašnjoj izbornoj konferenciji, kojoj je prisustvovao i lider SNSD-a Milorad Dodik.

Na konferenciji je izabran i novi Opštinski odbor, te druga tijela opštinske organizacije ove stranke, a Dodik je istakao da SNSD u Čelincu vodi uspješnu politiku, koja je znatno doprinijela razvoju te lokalne zajednice.

– Sve što smo uradili ovdje, uradili smo na zadovoljstvo građana koji su u posljednjih deset godina gotovo riješili sve svoje infrastrukturne probleme – rekao je Dodik novinarima.

On je naglasio da funkcioneri ove stranke u Čelinac dolaze punog obraza.

Prema Dodikovim riječima, svi opštinski odbori stranke u Srpskoj finalizuju izbore, završavaju sa izbornim konferencijama i od sada se isključivo bave lokalnim temama i pripremama za naredne opšte izbore.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Čelinac Vlado Gligorić rekao je da je SNSD u ovoj lokalnoj zajednici stabilna i organizovana politička partija, koja ima dobre rezultate, a koji su potvrđeni u posljednja dva izborna ciklusa.

– SNSD je u Čelincu 2018. godine ostvario apsolutnu pobjedu za sve nivoe vlasti, dok smo na posljednjim lokalnim izborima dobili mjesto načelnika i devet odbornika u lokalnom parlamentu, čime smo poboljšali svoj rezultat – istakao je Gligorić.

Izbornoj konferenciji SNSD-a u Čelincu prisustvovali su i funkcioneri SNSD-a Zoran Tegeltija, Dragan Lukač, Nada Tešanović, Boris Pašalić, Vlado Đajić, Alen Šeranić i drugi.