Vulić: Britancima želim više sreće sa narednom verzijom „Jelene Trivić“

95
Foto: Sanja Vulić

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić poželjela je „Britancima više sreće sa narednom verzijom ‘Jelene Trivić’, jer je aktuelnoj potreban abdejt“.

Vulićeva je naglasila da je „Trivićeva osoba lišena svake emocije i empatije prema drugima, koja ne bira sredstva da dođe do svog zacrtanog cilja“.

– Kako od osobe kojoj nije sveta ni porodična tragedija očekivati empatiju prema slabovidim i slijepim licima? Nisu Jeleni Trivić sveti ni grobovi na Malom Zejtinliku, ni ljudi sa invaliditetom. Njena nemoć, razočarenje i neispunjavanje zadataka dobijenih od mentora ne mogu biti opravdanje za vrijeđanje najosjetljivijih kategorija – istakla je Vulićeva.

Ona je dodala da slabovide i slijepe osobe zaslužuju posebnu pažnju i brigu društva, kao i poštovanje, a ne omalovažanje, potcjenjivanje i zloupotrebu u političke svrhe.

– Tužno, žalosno i jadno. Na šta je sve spremna žena sa zadatkom, sa ambicijom bez pokrića i žena saveznik Ambasade Velike Britanije u BiH pokazala je sama, svojim nepoštovanjem pokojnika i bilo koga ko je drugačiji – rekla je Vulićeva reagujući na izjavu Trivićeve prilikom gostovanja na BN televiziji kada je rekla „šta je sa onim ljudima koji su preko noći postali slabovidni pa su im drugi dan bili potrebni pomogači na izborima“.