Bjelica dobio punu podršku Opštinskog odbora SDS-a Sokolac

63
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Na prvoj sjednici novog saziva Opštinskog odbora SDS-a Sokolac data je puna podrška predsjedniku Milovanu Bjelici u aktivnostima na jačanju stranke i pozicioniranju sokolačkog odbora unutar SDS-a.

Predsjedniku SDS-a na Sokocu, koji je i načelnik ove opštine, članovi Opštinskog odbora dali su odriješene ruke kada je riječ o saradnji sa svim nivoima vlasti, a sve radi što boljeg života stanovnika Sokoca.

Bjelica kaže da je ta saradnja neminovna ako se želi realizovati sve započeto i planirano na području opštine.

On je naglasio da je ta saradnja dobra i da očekuje punu podršku vlasti Republike Srpske, ali i zajedničkih institucija BiH kako bi realizovali aktivnosti od velikog značaja za područje Sokoca i Romanije, saopšteno je na veb stranici opštine Sokolac.

Tokom diskusije, dugogodišnji član i funkconer SDS-a Nešo Samardžija naglasio je da niko nije napustio SDS, da je u vremenu teškom za stranku sokolački SDS ostao čvrst, te da je uvjeren u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Na sastanku je bilo riječi i o važnosti brze konsolidacije u vrhu stranke kako bi svi na lokalnom nivou imali jasne smjernice za rad na terenu.

Završen je i dio konstituisanja Opštinskog odbora stranke, izabrani su izvršni odbor, kadrovska komisija, a data je podrška kandidaturi Mladenke Pandurević za Aktiv žena SDS-a Republike Srpske, kao i Aleksandru Markoviću za regionalni, a potom i republički nivo kada je riječ o omladini SDS-a.