Broćeta: Srbi iz FBiH uz Sanju Vulić koja radi za dobrobit srpskog naroda

6
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Delegat iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Goran Broćeta najoštrije je osudio napad na predsjedavajuću Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanju Vulić, ističući da ona radi za dobrobit svog naroda i govori ono što većina Srba misli.

– Napadi i prijetnje stranaca i BiH ekstremista na Sanju Vulić su jasan pokazatelj da je na pravom putu i da sve ono što radi – radi za dobrobit svog naroda koji ju je i izabrao – rekao je Broćeta Srni.

On je istakao da podržava rad Vulićeve i njeno političko djelovanje kojim već sada pokazuje da Republika Srpska ne treba da brine za budućnost jer će stabilna, sigurna i patriotska politika SNSD-a biti nastavljena.

– Najoštrije osuđujem prijetnje upućene Vulićevoj koja kaže javno ono što 95 odsto srpskog naroda misli – istakao je Broćeta i dodao da su Srbi iz FBiH uz Vulićevu.

Nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, Vulićevoj su sa više naloga na društvenim mrežama upućene prijetnje po život, a među onima koji prijete je i bivši pripadnik odreda „El mudžahedin“ Sanin Musa.