Cvijanović: Bilježimo dobre rezultate, sigurna sam u podršku naroda

47
Foto: SRNA

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas u Kneževu da SNSD bilježi dobre rezultate u ovoj opštini, te da je sigurna da će na predstojećim opštim izborima dobiti veliku podršku naroda.

Cvijanović je navela da u ovu opštinu dolazi sa velikim očekivanjima, te da je sigurna da podrška građana neće izostati.

– Tako je bilo i prethodnih godina, a u narednom periodu namjeravamo zajedno sa lokalnom vlašću da unapređujemo infrastrukturu i stvaramo bolje uslove za život građana – rekla je Cvijanović novinarima prije početka predizborne tribine SNSD-a.

Foto: SRNA

Ona je naglasila da u Kneževu nije izostala podrška republičkih institucija građanima, te da su korisnici različite pomoći i sredstava Vlade Srpske.

– Bilo da je riječ o podsticajima u poljoprivredi, borcima koji su dobili povećanje primanja, ali isto tako i kada je socijalna sfera izašli smo u susret potrebama građana Kneževa – rekla je Cvijanović.

Ona je istakla da je sadašnja vlast ulagala u Kneževo, mijenjala život ljudi nabolje, stvarala uslove za bolju putnu infrastrukturu, te obezbjeđivala sredstva za Dom zdravlja i vrtić.

– Zadovoljstvo mi je što sam kao predsjednik Republike mogla da reagujem i intervenišem kada je riječ o obezbjeđivanju sredstava za taj vrtić, ali isto tako i kada su u pitanju sanacije naših škola – rekla je Cvijanović.

Foto: SRNA