Cvijanović: Institucije Srpske pomažu sportske kolektive

10
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da institucije Srpske pomažu sportske kolektive i da će pomoći funkicionisanje Odbojkaškog kluba „Borac“ Banjaluka.

– Želimo podržati sjajne momke i djevojke u ovom sportskom kolektivu u nastojanjima da ostvare zacrtane ciljeve – rekla je novinarima Cvijanović na donatorskoj večeri i obilježavanju 20 godina Odbojkaškog kluba „Borac“ Banjaluka.

Ona je naglasila da je dobra atmosfera u ovom odbojkaškom klubu nešto što je važno za ostvarivanje ciljeva.

– Pokušavamo svaki put da pomognemo, osim onih redovnih sredstava koja su na raspolaganju. Podržaćemo mušku i žensku ekipu Odbojkaškog kluba Borac, a institucije Srpske služe za podršku sjajnim kolektivima – dodala je Cvijanović.

Ona je Odbojkaškom klubu „Borac“ poželjela da ostvari zacrtane ciljeve.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Predsjednik kluba Aleksandar Dakić naglasio je da je cilj da ovaj klub napreduje svake godine i da ostvaruje što bolje rezultate.

– Zahvalni smo svim prijateljima kluba i sponzorima, a posebno institucijama Republike Srpske što nam pomažu i u ovim teškim vremenima. Siguran sam da će tako biti i u narednom periodu – rekao je Dakić.

On je uručio zahvalnicu predsjednici Srpske, predstavnicima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vladi Đajiću, bivšim igračima i trenerima kluba, predstavnicima ustanova i firimi koje pomažu rad kluba.