Cvijanović: Kotor Varoš će biti dio pobjedničkog tima SNSD-a

34
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras da s razlogom očekuje da se Kotor Varoš priključi velikoj pobjedi SNSD-a na predstojećim izborima.

– Očekujem dobre rezultate u Kotor Varošu za naše pojedinačne kandidate, ali i za našeg kandidata iz Kotor Varoša, velikog privrednika Radenka Bubića, koji zapošljava 1.300 radnika u dvije lokalne zajednice i koji je pokazao da mora da postoji čvrsta veza između lokalnih i republičkih vlasti, kako bi radnici u privatnom sektoru vidjeli napredak – navela je Cvijanovićeva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Ona je istakla da je SNSD opredijeljen da jača sve opštine u Republici Srpskoj, pa tako i Kotor Varoš.

– Ovdje smo izdvojili značajna sredstva kada je u pitanju nova zgrada opštine, ali i za putnu infrastrukturu. Ponosna sam na sve naše dosadašnje uspjehe i sigurna sam da će to biti valorizovano i nagrađeno od građana, koji znaju da su uz politiku SNSD-a sigurni i oni i Srpska, a i njihove plate i penzije – naglasila je Cvijanovićeva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

– Sjajna atmosfera i prepuna dvorana na našem skupu u Kotor Varošu! Podrška naših građana jeste ono što nam daje snagu da se izborimo sa svim izazovima sa kojima se suočava naša Republika. Tako je bilo u prošlosti, a uvjerena sam da ćemo i u budućnosti zajednički savladati sve prepreke koje se nađu pred nama – istakla je Cvijanović.

Radmanović: Skup u Kotor Varošu najavljuje veliku pobjedu SNSD-a

Nosilac liste za Predstavnički dom parlamenta BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović istakao je da večerašnji skup u Kotor Varošu najavljuje veliku pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Đajić: Iza nas su velika djela

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Vlado Đajić pozvao je večeras građane u Kotor Varošu da na opštim izborima podrže kandidate SNSD-a, a to znači nastavak razvoja Republike Srpske.

Foto: SRNA

Đajić je rekao da su u SNSD-u ljudi sposobni, školovani i stručnjaci i da je to evidentno, te da nema improvizacija i da tačno znaju šta rade.

– Iza nas su velika djela. Svi koji žele dobro Republici Srpskoj, svojoj djeci i budućnosti treba da se pridruže narodnom pokretu zvanom SNSD i koaliciji koja je oko njega, kao i najboljem tandemu u Srpskoj – Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović – rekao je Đajić.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Bubić: SNSD ima pobjednički tim

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jednice tri Radenko Bubić naglasio je da SNSD ima pobjednički tim, a da će on nastaviti da se bori za prava radnika ukoliko bude izabran u Narodnu skupštinu Republike Srpske.

– Trenutno u Kotor Varošu gradimo još jednu proizvodnu halu, ukupno zapošljavamo 900 radnika, u Kneževu 400 radnika, uz napomenu da u kontinuitetu poboljšavamo uslove rada. Pozivam sve građane Kotor Varoša i Kneževa da glasaju za kandidate SNSD-a, jer je to garant sigurne i stabilne Republike Srpske – poručio je Bubić.

Foto: SRNA
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram