Cvijanović: Miličevićeve izjave krajnje bezobrazne, ne smije da imenuje stvarnog krivca pa stvara imaginarnog

13
Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da, iako su na sasvim različitim političkim pozicijama, zaista joj je žao što je SDS suočen sa problemima u vezi sa izlaskom na izbore, ali izjave predsjednika SDS-a Milana Miličevića, osim što su besmislene i nimalo pametne, i krajnje su bezobrazne.

– Miličević očigledno ne smije da imenuje stvarnog krivca, pa zato stvara imaginarne. Valjda Miličević zna da SDS na listu OFAK nisu stavili ni SNSD niti Agencija za bankarstvo Republike Srpske – naglasila je Cvijanović za Srnu upitana da prokomentariše izjavu Miličevića da je „SNSD je preko svoje Agencije za bankarstvo naredio bankama u Republici Srpskoj da SDS ne može imati račun“.

Ona je navela da prema Miličevićevoj antilogici ispada da su funkcioneri SNSD-a prvo sami sebi pogasili bankovne račune, da bi onda mogli ugasiti i SDS-u što je krajnja nebuloza.

– Neka se Miličević obrati američkoj Ambasadi, a onda i bankama i upita ih po kojem zakonu ili sudskoj presudi su to učinile, umjesto da iznosi ovakve patetične izmišljotine – rekla je Cvijanović.