Cvijanović: Patetično učešće opozicije na skupu veterana, isto kao i njihova isprazna obećanja

40
Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da učešće opozicionara na današnjem skupu organizacije „Veterani Republike Srpske“ izgleda patetično, kao i njihova isprazna i lažna obećanja i izrazila žaljenje što zloupotrebljavaju i ove ljude, dodavši da je to njihova politika.

– Kad se pogleda učešće opozicionara na današnjem skupu organizacije „Veterani Republike Srpske“, onda se može zaključiti ili da su opozicionari zloupotrijebili veterane ili da su veterani i opozicija proveli koordinisanu aktivnost. Bilo kako bilo, ovakva opozicija niti je ranije riješila bilo šta za boračku populaciju, niti će rješavati u budućnosti – izjavila je Cvijanovićeva Srni upitana da prokometariše učešće opozicije na današnjem skupu Veterana Srpske.

Predsjednik Republike je naglasila da će institucije Srpske nastaviti da rade na poboljšanju materijalnog statusa ratnih vojnih invalida, demobilisanih boraca i porodica poginulih i nestalih boraca, kao i svih drugih kategorija stanovništva.

– Upravo kroz povećanje davanja ovoj populaciji, te penzija i plata, Vlada Republike Srpske pokazuje da i u ovako globalno teška vremena može da rješava problem i održava stabilnost društva – poručila je Cvijanovićeva.