Cvijanović: SNSD vodi odgovornu politiku

9
Foto: @MiloradDodik/Twitter

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da podrška koju SNSD dobija širom Republike Srpske, pa tako i u Čelincu, pokazuje da ova stranka vodi odgovornu politiku i da je to politika jedinog ispravnog puta.

– Ta podrška nam daje dodatnu snagu za buduće djelovanje. Na ekonomskom planu nastavićemo da povećavamo plate i penzije, borački dodatak i socijalna davanja – rekla je Cvijanovićeva na predizbornoj tribini stranke u Čelincu.

Foto: mdodik.official/Instagram

Ona je istakla da će SNSD nastaviti da na nivou BiH brani poziciju Republike Srpske, da vodi računa o tome šta je Ustav i šta su ustavne nadležnosti, da će poštovati druge i tražiti da oni poštuju Srpsku.

Cvijanovićeva je podsjetila da je sadašnja vlast uvela nekoliko sjajnih mjera kao podršku porodicama.

Foto: Mladen Ilić/Facebook

– To je i ovih 750 KM za porodice sa četvoro i više djece u kojima je jedan roditelj nezaposlen, kao i besplatni prenatalni test za sve trudnice u Srpskoj – navela je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je uvjerena u veliki uspjeh SNSD-a, jer Republika Srpska želi da ostane u sigurnim rukama, da napreduje i da ima ekonomsku i političku sigurnost.