Cvijanović u Petrovu: Braniću interese Republike Srpske

29
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da će braniti interese Republike Srpske i voditi računa šta su njene potrebe u okviru BiH i šire zajednice, odnosno regiona.

Cvijanović je na predizbornoj tribini u Petrovu poručila da će se zalagati za jaku Republiku Srpsku, uz svijest o tome da su je izabrali birači sa teritorije Republike Srpske, da BiH nije jedinstvena izborna jedinica za bilo koji nivo vlasti i da odgovornost nosi prema građanima Srpske i njenim institucijama.

– Neću se libiti da u svakom momentu iza sebe imam institucije Republike Srpske i naravno da ću poštovati ono što su njeni stavovi – naglasila je Cvijanović.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Ona je dodala da u Petrovu očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a.

– Mnogo toga smo uradili u ovoj opštini, udahnuli život, omogućili u okviru određenih sadržaja da može neometano da funkcioniše, a opet izlazeći u susret svim potrebama građana. Znam da to građani ovdje cijene – rekla je Cvijanović.

Ona je najavila dalji rad na stvaranju boljih uslova za život u Petrovu, nastavljajući započete projekte i unapređenjem lokalne infrastrukture u svim mjesnim zajednicama, kao i intervencijama koje obuhvataju povećanje plata, te druga budžetska davanja.

– Sigurna sam da građani znaju da cijene ono što smo do sada uradili, ali isto tako da vjeruju da SNSD daje sigurnost da ćemo, u ova nesigurna vremena, svi zajedno proći bez velikih opterećenja i dalje nastaviti graditi našu Republiku Srpsku – poručila je Cvijanović.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Petrović: SNSD je jedinstven i složan

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović poručio je da je SNSD jedinstven i složan, uvjeren u pobjedu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Svi mi ćemo se kao poslanici boriti zajedno sa srpskim članom Predsjedništva BiH za dobrobit naroda u Republici Srpskoj, ne radeći ništa protiv Federacije BiH – rekao je Petrović.

Blagojević: Očekujem ubjedljivu pobjedu

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Zoran Blagojević očekuje ubjedljivu pobjedu kandidata ove stranke za sve inokosne funkcije i sva četiri izborna nivoa.