Cvijanović u Slatini: Ozbiljne politike SNSD-a za odbranu Srpske i bolji život

79
Foto: SRNA

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je večeras u Slatini kod Laktaša da ova stranka ima ozbiljne politike, političare, mehanizme, programe i da je u stanju da u naredne četiri godine igra utakmicu na dva terena – da brani nadležnosti Srpske i da ekonomski i finansijski uradi sve što građani očekuju.

– Na jednom da branimo nadležnosti Republike Srpske i to ćemo predano raditi, a na drugom – ekonomskom i finansijskom terenu da uradimo sve što naši građani od nas očekuju – rekla je Cvijanovićeva na predizbornoj tribini ove stranke.

Ona je istakla i da sadašnja vlast ulaže napore kako građani Republike Srpske ne bi osjetili krizu koja je zadesila cijeli svijet.

– Republika Srpska gradi svoje enregetske potencijale, koji će doprinijeti da Srpska bude energetski stabilna i nezavisna – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je to politika Milorada Dodika i SNSD-a, te da je ponosna što joj pripada.

– Znamo šta smo to ostavili u Slatini, ali i širom Reublike Srpske. To ljudi ovog kraja najbolje znaju, kao i to da smo sa jednakom ljubavlju radili i gradili, ali i branili Srpsku tamo gdje je trebalo – rekla je Cvijanovićeva.

Foto: SRNA

Ona je istakla da SNSD namjerava da radi to i dalje.

– Možete imati vjeru u nas, kao što i mi imamo veliku zahvalnost za podršku sve ove godine, jer bez nje ne bi bilo ništa moguće od onoga što smo planirali realizovati. Mi smo partija naroda, mi smo porodica i prijatelji koji su se okupili i predstavljaju veliki pokret jer želimo našoj Republici najbolje – poručila je Cvijanovićeva.

Bojić: Za godinu i po na ovom području izgrađeno više od 10 kilometara lokalnih puteva

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Miroslav Bojić rekao je da je u Mjesnoj zajednici Slatina mnogo urađeno u proteklom periodu uz podršku Vlade Republike Srpske, predsjednika Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

On je naveo da je za godinu i po na ovom području izgrađeno više od 10 kilometara lokalnih puteva, te realizovani brojni drugi projekti iz drugih oblasti.

Bojić je najavio da će u narednih desetak dana, uz podršku republičkih instutucija početi spajanje četiri kilometra puta između Slatine i Čelnica, te naglasio da je to jedan od najvažnijih projekata dvije mjesne zajednice.

Foto: SRNA

Kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske Saša Dragić, Biljana Petković i Slavica Grubešić istakli su brojne projekte koji su realizovani na ovom području zahvaljujući SNSD-u, kao i niz humanitarnih akcija za pomoć najugroženijem stanovništvu.

Radmanović: Skup u Slatini najavljuje veliku pobjedu SNSD-a

Nosilac liste za parlament BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović istakao je da večerašnji skup u Slatini najavljuje veliku pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima.

On je naglasio da je veoma važno da ova stranka osvoji najviše mandata u parlamentu BiH jer će se, kako je rekao, u Sarajevu voditi najveća bitka za Republiku Srpsku.