Cvijanović u Stanarima: Evidentan razvoj opštine pod okriljem SNSD-a

106
Foto: SRNA

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da je ta stranka jasno definisala politiku u Stanarima s ciljem da ova opština ima budućnost i planski napreduje.

Cvijanovićeva je navela da je ponosna na sve ono što je Opštinski odbor SNSD-a uradio u Stanarima u proteklom periodu.

Foto: SRNA

Ona je rekla da je SNSD pomogao da republičke institucije daju podsticaj nekim prioritetima Stanara s ciljem razvoja ove opštine koji je danas evidentan.

– Tu se priča ne završava. Imamo još mnogo ideja i planova koje ćemo ovdje realizovati kroz našu partijsku strukturu, sa koalicionim partnerima i uz podršku republičkih vlasti – navela je Cvijanovićeva i dodala da je riječ o različitim infrastrukturnim projektima, unapređenju ukupnog ambijenta i aktivnostima na povećanju broja radnih mjesta.

Foto: SRNA

Cvijanovićeva, koja je prisustvovala Opštinskoj konferenciji SNSD-a Stanari, rekla je da je ta stranka imala dobre rezultate i u ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj, kojima upravlja zajedno sa koalicionim partnerima.

– To donosi boljitak koji se osjeti na lokalnom terenu, a ozbiljni pomaci su rezultat tijesne saradnje lokalnih zajednica u svim društvenim sferama sa republičkim vlastima i institucijama – rekla je Cvijanovićeva.

Foto: SRNA

Na drugoj Opštinskoj konferenciji SNSD-a Stanari za predsjednika Opštinskog odbora ponovo je izabran Goran Jerinić, koji je rekao da ovaj odbor i u narednom mandatu očekuju nove obaveze i izazovi s ciljem da se unaprijedi kvalitet života stanovnika Stanara.

– Želimo da obezbijedimo što bolji ambijent za život i rad u našoj lokalnoj zajednici – rekao je Jerinić.

Foto: SRNA

On je istakao da je SNSD u Stanarima u proteklom periodu imao dobre rezultate i zahvaljujući podršci sa republičkog nivoa.

– Tu saradnju ćemo nastaviti. Stanari su perspektivna i stabilna opština koja želi i dalje da se razvija – naveo je Jerinić.

Foto: SRNA

Konferenciji su prisustvovali rukovodstvo opštine Stanari, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, narodni poslanik SNSD-a Denis Šulić, brojni funkcioneri SNSD-a iz Dobojske regije, gosti iz drugih stranaka, te brojni članovi i simpatizeri ove stranke.