Dodik darovao zlatnikom 32 bebe rođene 9. januara

8
Foto: @MiloradDodik/Twitter

Povodom obilježavanja Dana Republike, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik darovao je zlatnikom 32 bebe rođene 9. januara, istakavši da je dolazak najmlađih stanovnika na svijet na dan rođenja Republike najljepša poruka i simbol budućnosti Srpske koju predstavljaju djeca.

Dodik je uputio i iskrene čestitke srećnim roditeljima, poručivši da je s radošću primio ove lijepe vijesti, uz želju da zajedno svjedočimo sve većem broju rođene djece u Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

– Od srca čestitam ponosnim roditeljima koji su dobili nove članove svoje porodice, a mi naše nove stanovnike. Želim im da odrastaju bezbrižno, u blagostanju i porodičnoj sreći, da izrastu u dobre ljude i da ih prati sreća kroz cijeli život – istakao je Dodik.

Dodik je naveo da su djeca najveći ponos i da ga kao predsjednika Republike Srpske posebno raduje da upravo 9. januara Srpska ima 32 novorođene bebe, te da ima priliku da ih daruje.

Ocijenio je da od dana rođenja naša djeca treba da osjete radost ovog velikog dana i da znaju da je njihova Republika puna ljubavi za njih.

– S velikom radošću ovu lijepu praksu nastaviću i u narednom periodu – najavio je predsjednik Republike Srpske